Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

måndag 7 november 2011

Lyxmåltid - 3 - rättersmiddag

Bruschetta med tomat, vitlök och mozarella

Risotto med skogschampinjoner

Sejrygg med kräftstjärtar,  fänkål och sqaush i dillsmörsåsDet blev gott alltihopa, jag tog recepten från  tidningen -  allt om mat vinspecial utgåva 11 oktober - Recepten stämde verkligen för det blev ett mycket gott resultat. Risotton  gjorde  jag  med skogschampinjoner istället för karljohanssvamp. Fisken var av sejrygg men handlaren hade inte med skinn på ovansidan hemma annars hade det säkert blivit både godare för ögat och gommen, nu blev fisken väldigt bra ändå i 150 graders värme i exakt 20 min. Såsen gjordes med bl a dill och kycklingfond samt vin, som fick reducera två omgångar. Grönsakerna fick koka i smör och 1 dl vatten i några minuter. Fantastiskt gott med fänkål och squash tillsammans.

Vinet var alldeles utmärkt till både risotton och fisken.

Ett franskt vin Mâcon-Villages Chardonnay (nr 2295)


0 kommentarer:

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP