Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

torsdag 20 maj 2010

Den hemliga kocken - Äkta vara
Jag har börjat se efter i innehållsförteckningen på min mat jag köper, efter jag läst dessa böcker. Och visst är det mycket som inte är mat. Böckerna var lättlästa och informativa. Han beskriver hur livsmedelsbranchen drar ner på alla dyra tillsatser för att ersätta med någon billigare tillsats och som kanske inte alltid är nyttig för oss. Allt för att hålla priserna nere och deras vinst uppe. Man skall akta sig för lightprodukter, bröden man köper tex på ica som luktar så gott är inte heller riktigt bröd. Smakförstärkare varnar han för, E621 och uppåt kan orsaka  överkänslighetsreaktioner vilka är förbjudna i Australien och Nya Zeeland. Även vissa E312 och uppåt, Antioxidationsmedel kan innebära hälsoriskor för småbarn osv. En god nyhet är iallfall att vissa producenter gör reklam för sina produkter med att säga att de har inga tillsatser, vilket är jättebra! Så det börjar gå åt rätt håll, men man kan ju göra så mycket mer som konsument.
Iallafall så rekommenderas båda böckerna. Även som uppslagsbok.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP