Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

måndag 2 maj 2011

Påsk Meny

Vi blev bortbjudna på middag under påskhelgen. Mycket gott och mumsigt

Vi började med vita sparris som var fantastiskt goda! Annars har jag bara tyckt att de är träiga och sega. Så här gjorde värdinnan:

Lägg dem i kallt vatten, gärna 1 timme.
Därefter skalades dom, ca 2 cm från knoppen och nedåt. Bryt/skär av nedersta biten.
Koka upp en lag på vatten, salt och lite socker och lite pressad citron.

Lägg i sparrisarna när det börjat koka, Låt koka upp igen 2-3 min beroende tjocklek.
Ta av från spisen och sedan svalna i sitt spad.

Till det hade vi ett gott vin Sancerre.

Vinet hade vi även till en Fransk fisksoppa med hälleflundra.

Sen till Huvudrätten fick vi tärnade potatis och grönsaker med En Ekologisk Kyckling.

Till detta hade vi ett fantastiskt vin som inhandlades år 2005 och som värdparet hade
lagrat själva till den dag nu då öppnades.

 Allting var fantastiskt gott! Tack!

1 kommentarer:

Anki 4 maj 2011 kl. 11:58  

Hej Terese! Nu ...efter lång tid...kom jag mig för att, utan framgång söka dig på Facebook. Letade mig till slut hit där jag fann dig och alla dina fantastiska foton. Sommaren börjar närma sig och jag hoppas verkligen att vi får tid att umgås både över mat och med salta bad när vi kommer neråt i juli. Jag har också startat en blogg...välkommen in och hälsa på! Det är inget märkvärdigt...mest foton och vardagsliv som avhandlas. Har ännu imte riktigt fått rutin på det hela då jag för det mesta bloggar med mobilen. Det går alltid lättare och snabbare att lägga upp saker på Facebook då. Kan du inte skaffa dig ett litet lite Facebookkonto...bara för att få en plats för bara oss att umgås på? :-) Vi får höras snart! Har lite spännande saker att berätta. Stor kram till er alla!!'

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP