Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

måndag 13 december 2010

Pepparkakshus 2010

Mitt pepparkakshus med detaljer ca 28 cm högt. I år köpte jag min deg. Kristyren var lättarbetad med en spritzpåse som jag köpt hos jonas of sweden. Huset är sammanfogat av kristyr och satt på ett knäckebröd.
En sida som jag hittade med mycket tips omkring pepparkaksbygget:

http://www.tiotips.nu/

Jag använde:

1 äggvita vispad till hårt skum välte i
1 kork ättiksprit 12 %  sen rörde jag ihop smeten med
4 dl florsocker lite i taget.

2 kommentarer:

Eva Johansson 13 december 2010 kl. 12:34  

Åhhh... vad fint!!
Vad duktigt du är!! :)

Terese Ann 14 december 2010 kl. 10:00  

Tackar,tackar:)

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP