Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

onsdag 19 augusti 2009

Spännande djur...

Häromdagen när jag var ute och promerade gick jag rätt på en orm en huggorm...wiee egentligen är jag rädd för ormar så jag backade många meter och började stampa i marken för att få iväg ormen men den låg kvar och jag vågade inte ta mig förbi så jag väntade ut den, tillslut började den slingra bort i sin egen takt i en väldigt långsam takt. Konstigt tycker jag för de brukar ju slingra så alert när det kommer människor.2 kommentarer:

Eva Johansson 19 augusti 2009 kl. 13:47  

Cool bild!!
Ser mer ut som nåt exotiskt från Amazonas ;-)

Terese Ann 19 augusti 2009 kl. 15:46  

Jodå, de är det säkert,
detta är alltså ingen huggorm som jag träffade.....*s*s*s*s*

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP