Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

fredag 15 maj 2009

De har upptäckt forntids mark i ytterby...spännande!

Vi var ute och promenerade i ytterby, där vi gick på ett område där arkeologer precis hade upptäckt ett forntida hus område med mycket gamla saker bla en degel, en behållare som de använde för att fylla metall för tillverkning av verktyg. Vi träffade en mycket vänlig kvinna en arkeolog som kommer från Göteborgs universitet som visade oss runt samt denna degel som antagligen är mycket gammal. Tack så mycket, Lillemor för att vi fick fotografera. Det var jättespännande!

4 kommentarer:

Unknown 15 maj 2009 kl. 22:29  

Oh, vad kul! Dit vill jag också åka och titta. :-)

Eva Johansson 17 maj 2009 kl. 15:53  

Coolt!!
Jag ville bli ariolog när jag var liten :-)
Fina bilder!

Eva Johansson 17 maj 2009 kl. 15:57  

Hoppsan, arkeolog skulle det ju vara!
Lika bra att jag inte blev det eftersom jag inte ens kan stava till det!

Terese Ann 29 maj 2009 kl. 11:02  

Susanne!
Området ligger i Ytterby, Kungälv bakom City Gross...! *s*

Eva!
Tur var väl det, så att världen får njuta av dina bilder istället!*s*

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP