Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

torsdag 11 november 2010

Min kära Mormor

Det här kortet togs för över 12 års sen och här var hon över 90 år min mormor. Undrar hur hon har det bland änglarna. jag undrar varför vissa kan leva så länge och andra inte. Men vad jag vet är att hon aldrig ältade i sina tankar utan hon släppte saker och gick vidare.3 kommentarer:

Eva Johansson 11 november 2010 kl. 18:32  

Åhh... cool mormor! =)

Nina 9 december 2010 kl. 20:50  

D låter som om du hade en väldigt klok mormor :)
om alla människor kunde lära sig att släppa oviktiga irritations moment, hade dom levt ett rikare liv :)
Man ska ta vara på d man har,livet kan ändras på en sekund!

Terese Ann 14 december 2010 kl. 09:59  

Javisst...:)

Bloggarkiv

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP