Related Posts with Thumbnails

Sök på min blogg

                                                        Södergården 34    -     449 41 Nol    -      Tel: 0303 - 33 22 25    -   mail: info@tereseann.se

onsdag 8 juli 2009

Kungen...Michael JacksonDet är så sorgligt med hans bortgång...

The king of the pop...

Min första skiva med MJ var History...otroligt många bra låtar speciellt hans ballader, Stranger in Moscow helt otrolig...! hans musik berör mig och får mig att känna att jag finns.

Vad som fick mig att köpa skivan History är en annan historia!
Förutom att jag hörde och såg honom live...!

Jag jobbade som securityvakt på hans konsert på ullevi, Vi möttes i korridoren när han var på väg upp på scen, han gav mig en blick med ett leende och så vidrörde han mig med en lätt klapp på armen...jag blev såld...*s*.

He´s the King

2 kommentarer:

Eva Johansson 8 juli 2009 kl. 21:28  

Oj, då tvättade du inte den armen på ett tag...!! ;-)

Verkligen sorgligt med hans bortgång. Kan inte säga att jag lyssnade på honom jämt precis men han hade onekligen en talang som man sällan ser!

Terese Ann 9 juli 2009 kl. 18:14  

Jag blev ganska så salig.....*s*

Om Mig

Jag heter Terese Ann Garren och är fotograf, barnfotograf, bröllopsfotograf och familjefotograf men fotograferar även för företag. Jag verkar mest i Göteborg, Kungälv och Ale, Lilla Edet, Trollhättan men även i hela Västra Götaland.Många av mina motiv använder jag till att tillverka  trycksaker som tackkort, inbjudningskort, menyer, program osv …..till bl a bröllop. Jag trycker även dubbelvikta kort till butiker samt gör canvastavlor eller planscher som jag även ramar in.Jag säljer även hela mitt sortiment till privatpersoner. Maila mig gärna för information.

Jag samarbetar med Eva Johansson och tillsammans är vi en del av The Wedding Team.

Jag fotograferar bröllop, barn, bebis, modell, gravid, Trash the dress, morgongåva, produkter, företagsevent, personal.Fotografering

Familjefotografering, Barnfotografering, Bröllopsfotografering i Göteborg, Ale och Kungälv, Lilla Edet,  Trollhättan, Västra Götaland.

Trycksaker

Du kan även få en personlig design på dina inbjudningskort, tackkort, vigselprogram, festprogram och placeringskort  för ditt bröllop, dop eller fest. 

Använd din egna bild, så designar vi din trycksak.

Terese Ann - fotograf
Blogg listad på Bloggtoppen.se BlogRankers.com Bildbloggar bloggar Bloggar - Topplista Fotobloggar bloglovin

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP